15 Temmuz 2014 Salı

IKEA Hasır Sepetlerin Kullanım Alanları

Ev dekorasyonu ve düşük bütçe dediğimiz zaman hepimizin aklına ilk gelen marka: IKEA. Herkesin ev dekorasyonundan zevk almasını amaçladığımızdan da IKEA en çok tercih ettiğimiz markalardan biri. IKEA ürünlerinin özellikle fonksiyonel olan tarafına bayılıyoruz. Bir ürünü, birden fazla yerde ve farklı çeşitlerde kullanabiliyoruz. Bunun en güzel örneklerinden biri de IKEA hasır sepetler.

1. Kitaplıklarda IKEA Hasır Sepetler

Kitaplıklarınızda bu sepetlere yer vermek dağınık görünümü ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle alt raflara yerleştirdiğiniz IKEA sepetlerinizin içine not defterinizi, hatıralarınızı koyabilirsiniz. Ayrıca evin neresinde kullanırsanız kullanın,ortama anında doğal bir hava katıyorlar. Unutmayın sezonun trendi: Doğallık!

IKEA baskets on shelves


2.Banyolarda IKEA Hasır Sepet

Genel kullanım banyoda bulduğumuz raflara IKEA sepetleri yerleştirmek ve içlerini havlu, tuvalet kağıdı gibi malzemelerle doldurmak. Tuvalet kağıtlarınızı depolarken bile stil sahibi olmak önemlidir:)

IKEA baskets in bathroom

Büyük sepetleri çamaşırlık olarak kullanmak ve hepsini tek tek etiketlemek oldukça güzel ve kullanışlı. Evde kimsenin karışıklık yapmasına izin vermeyecek cinsten bir uygulama. Beyazlar, hassaslar, renkliler hepsi için ayrı bir sepet!

IKEA baskets in bathroom

Diğer bir akım da IKEA sepetler ile doğrudan kendi dolabınızı yapmak. Özellikle havlu koymak çok güzel bir fikir.
(Resimdeki sepet modeli BYHOLMA)
IKEA baskets in bathroom

3. IKEA Hasır Sepetler ile Kendi Köşenizi Yapın

Eklektik ve Bohem tarzdaki evler için biçilmiş kaftan bir uygulama. Sepetleri yüzleri size bakacak şekilde yan çeviriyorsunuz. Üstlerinden ahşap görünümlü bir bantla sıkıştırıyorsunuz. Gerisi tamamen keyfiniz ve zevkinize kalmış. 
(Resimdeki sepet modeli NASUM)
IKEA Baskets Corner (Bohem)


IKEA Baskets in hol
4. IKEA Hasır Sepetle ile Ayakkabılık 

Kendi ayakkabı dolabınızı kendiniz yapın! Sepetleri duvara monte edin ve gerisi sadece ihtiyacınıza kalmış. İçlerine ayakkabı, yağmurluk, ıvır zıvır herşeyi koyabilirsiniz. Bir evdeki depolama alanı sayısı ile düzen doğru orantılıdır. Ev düzen için:






5.IKEA Hasır Sepet Mutfakta

Bu sepetler tabiki mutfakta da baş tacımız, ekmeklik olarak güzel bir alternatif. Ayrıca fazlaca soda, su, meyve suyu yada şarap aldığınızda da bu sepetlerde depolayabilirsiniz. Biz en çok pasta malzemelerini bu sepetlerde saklamayı seviyoruz.

IKEA Baskets in kitchen

6. IKEA Hasır Sepet Raflarda

Yine bir IKEA ürünü olan kare şeklinde gözleri bulunan dresuarı aldıktan sonra farklı şekillerde kullanmak isterseniz hemen aık gözleri çekmeye çevirebilirsiniz. Sıkıldıkça üzerinde değişiklik yapılabilecek ürünlere biz bayılıyoruz. (BRANAS sepetlerle uyumlu rafların da farklı farklı modelleri IKEA'da mevcut)

(Resimdeki sepet modeli BRANAS)
IKEA Baskets in livingroom

7. IKEA Hasır Sepet Dosyalık Oldu

Evde en can sıkı şeylerin başında ortalıkta dolaşan kağıtlar gelir. Evlerini "home office" olarak kullananlar için ayrıca önemli bir uyguluma olan dosyalıklardan biz hemen bir tane yaptık. Ev ofisinizi ya da çalışma odanızı düzenlemek istiyorsanız: Hayallerdeki Çalışma Odasına Ulaşmanın Sırları ile ilham bulabilirsiniz.

(Resimdeki sepetin modeli PJAS)

IKEA Baskets in livingroom

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder