22 Temmuz 2014 Salı

Stockholm'de Bir Ev Turu

Alexandre White firmasının Stockholm Hammarby Sea City'de kiraladığı evi geziyoruz. Firma tarafından tamamen yenilenen ve İsveç tarzının beyaz, minimal etkisini yansıtan bu evde en dikkat çeken yer, teras. Evin mutkak ve odasının bulunduğu kısmı tamamen kapsayan bu teras sayesinde ev keyfine keyif katmış. 

Stockholm Ev Turu'nda dikkat çeken başka bir konu da her odada kullanılan canlı bitkiler. Resimlere dikkat ederseniz banyoda, mutfakta,salonda, her yerde canlı bitki dokunuşunu bulacaksınız. "Evimizde hep bahar var" duygusunu siz de hissettiniz mi? 

Alexandre White Stockholm Home Tour- Kitchen


Alexandre White Stockholm Home Tour- Kitchen

Yatak odasında küçük vazoyu koymak için kitaplardan stand yapılmış ve elegan bir görünüm sağlanmış. Sizde bu tarzı sevdiyseniz Kitaplar Her Yerde yazısını okuyarak, evlerinize uygulayabilirsiniz. Yine yatak odasında ince bir masa kullanılarak çalışma alanı elde edilmiş. Küçük odalar ve evler için oldukça kullanışlı bir yöntem. Camın önüne yerleştirilen bu masa ile hem çok az alan kullanılmış, hem de evin fonksiyonelliği artırılmış. Siz de home office, çalışma odası yada küçük bir çalışma alanı yaratmak istiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz. Çalışma odanızı düzenlerken size yardımcı olacağını düşündüğümüz bazı sırlar var :) (Hayallerdeki çalışma odasına ulaşmanın sırları)

Alexandre White Stockholm Home Tour- Bedroom

Salonda da yine kitaplar baş köşede. Kitapları dekoratif ögeler olarak kullanmaya biz bayılıyoruz. Odaya yerleştirdikleri lambader ise herzamanki gibi modern ve elegan bir görünüm sağlamada çok başarılı. Mermeri bu sezon daha çok görmeye başladık ve etkisini göstermeye devam edecek. Bu mermer orta sehpa da odaya inanılmaz bir tarz kazandırmış.

Alexandre White Stockholm Home Tour- Living Room

Banyoda da olabildiğince sade bir dekorasyon izlenmiş. Klozetin üstündeki minik resimler ve canlı bitki ile temiz ve sakin bir banyo yaratılmış. Büyük camlı banyolara olan hayranlığımız ile biz çok etkilendik.

Alexandre White Stockholm Home Tour- Bathroom

Alexandre White Stockholm Home Tour- Layout


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder