19 Ağustos 2014 Salı

Soru - Cevap - Tartışma: Çalışma Odası Düzenliyoruz!

MSMH takipçilerinden gelen e-mail'leri yanıtlamaya başlıyoruz :) Yoğun istek üzerine soru- cevap- tartışma kısmına başladık. Her Cuma gelen bir e-mail üzerine yorumlarımızı ve önerilerimizi sunacağız.

Dekorasyon sürecinde alışagelmiş süreçlere baş kaldırmak ve dekorasyonu ulaşılabilir hale getirmek için gelin burada hep birlikte toplanalım. Tüm dekorasyon sürecini baştan yazmaya kararlıyız :) Sende yorumların ve fikirlerinle bu yeni oluşuma yön ve renk verebilirsin. Sen yorum yap, herkes öğrensin. Bu sayede herkes bilgilensin ve paylaştıkça çoğalalım :)

Birlikte bugünü ve bu evi daha da güzelleştirmek için, gel katıl bize!  ( Instagram ve Twitter )


***
Gökhan Bey info@mystylemyhouse.com 'a hayalindeki çalışma odasını anlatan bir e-mail gönderdi ve bizden ona eşya önerilerinde bulunmamızı istedi.

"Blogunuzu eşim sayesinde takip ediyorum, hayallerinizdeki çalışma odasına sahip olmanın sırları yazınızı okudum. Benim de yeni evimde 2.5m ye 4m'lik bir odam var, duvar rengi açık gri ve yerleri açık kahverengi parke. Hem çalışma odası olmasını istiyorum hem de misafirlerim geldiğinde kalmaları için 2 kişinin yatabileceği bir yatak/koltuk olsun istiyorum, Küçük bir oda ama işlevinin çok olması gerekiyor yani. Beyaz renge ağırlık vermek istiyorum. O oda için ayırdığım 3000 TL var, bu bütçeye sadık kalarak bir çalışma odası döşeyebilme ihtimalim var mı/ nasıl döşeyebilirim, yardımcı olabilirseniz sevinirim"

Bizim önerilerimiz aşağıda, sizin öneri ve yorumlarınızı ise heycanla bekliyoruz :)


Tolix chair in home office (Grey tolix with cushion) - Gri Tolix Sandalye
Gri Tolix sandalye ile endüstriyel bir tarz yakalamak için ise Evmanya'ya. 


White desk for your home office - Beyaz Çalışma Masası
İnce yapısıyla odada çok az yer kaplayacak olan Beyaz Ahşap Masa Altıncı Cadde'den.


IKEA Yellow Stockholm Rug - IKEA Stockholm Sarı Halı
 Biraz da kontrast ve aydınlık, e o zaman IKEA Stokholm Sarı Halı
NUEV Gri Koltuk, NUEV Grey Sofa
 Yorulduğumuzda biraz dinlenmek için ise NUEV'den gri koltuk

Çalışma odası yada home office düzenleme arayışında olanlar yada sadece ilham peşinde koşanlar ise yazının devamında Hayallerdeki Çalışma Odasına Ulşamanın Sırlarını okusun deriz!

Gökhan Bey sizce odasını nasıl döşemeli? My Style My House paylaşım günleri başlasın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder