7 Mayıs 2014 Çarşamba

Bu Sandalye Benim Olmalı

Yazının yeni versiyonuna yenilenen My Style My House'da , sandalye modelleri yazısı ile ulaşabilirsiniz. 

Sizde kumaş kaplı sandalyelerden sıkıldıysanız ev dekorasyonunda sandalye dosyamız işine çok yarayacaktır. Her tarz masaya ve eve uygun bir model bulabileceğiniz bu yazıda kolaylıkla elde edebileceğiniz dünya trendlerinden sandalye örnekleriyle evlerimizi sıradanlıktan kurtarmaya geliyoruz.





Sandalye küçümsenmemesi gereken bir çözüm, ev dekorasyonunda başlı başına karakteri olan bir mobilya. Stil katmanı yaratmada ise sandalyerin önemi büyük: Modern, Rustik, Endüstriyel, Klasik... Masanın etrafını çevreleyen bu bebekler aynı zamanda odanızın stilinizi de tamamen değiştirebilir.
Eames
Çığ gibi büyüyen bu sandalye tarz sahibi evlerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Kollu ve kolsuz, plastik görünümlü, tel kafes görünümlü olarak farklı model ve renkleri bulunan bu sandalyeler her renk ahşap masa ile uyum sağlayabiliyor. Farklı evmanya, mudo gibi markalarda da replikaları bulunan bu sandalyalere ulaşmak çok kolay.


Tolix
Endüstriyel tarza sahip bir ev yaratma amacındaysanız metal tolix sandalyeleri tercih etmelisiniz. Tolix sandalyelerin özellikle vintage olanları çok değerli. Rengarek seçeneklerden hangisi seçeceğimizi biz şaşırıyoruz. Tolix sandalyelerinde yine kollu ve kolsuz modelleri mevcut. Bizim favori rengimiz gri ve beyaz. Evmanya'dan orjinal Tolix'lerinizi alabilirsiniz. Replika için adres Mudo.

Louis Ghost
Dekosrasyonda transparan (hayalet) akımı oldukça yaygınlaşmaya başladı. Transparan ürünler minimalist evlerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Louis Ghost tasarımı bu sandalyeler ile sizde bu akıma geçiş yapabilirsiniz. Cam masalarla bütünleştirebileceğiniz gibi, ahşap masalarla da kombin yapabilirsiniz.  Bu sandalyelerin de farklı renk ve modelleri mevcut. Evmanya’dan transparan sandalyenizi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Klasik
Ahşap klasik bir sandalye arıyorsanız Mudo ve IKEA’da oldukça güzel seçenekler mevcut. Size önerimiz ise işte bu sandalyeler. Tarzı, duruşu ve dokunuşu ile en güzel klasikler arasında.
IKEA
Farkını ortaya koymak isteyenlere IKEA’da bulunan çeşitli sandalyeler de yardımcı olabilir. Maison Francaise’ın Nisan 2014 kapağını süsleyen bu sandalye ise bizim favorimiz.

Trendlerin başında farklı model sandalyeleri birleştirmek geliyor. Uygulanan çeşitli kombinasyonlar aşağıdaki gibi:

    1.Aynı model farklı renk

2.Aynı renk farklı model


3.Aynı model kollu ve kolsuz


4.Farklı model farklı renk (Risk almayı sevenlere)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder