18 Nisan 2014 Cuma

Dekorasyona Instagram Yansıması – Hediye Çekilişi

Instagram ve ev dekorasyonu hiç bu kadar birbirine yaklaşmamıştı. Instagram hesaplarımızdaki stil ve ruhu artık evlerimize çok kolay bir biçimde yansıtabiliriz. Sizde bizim gibi instagram tutkunuysanız, bu fotoğrafları elle tutulur bir şekilde görmek sizinde çok hoşunuza gidecektir. Evinizde kendinizden bir yansıma görmek ise ev dekorasyonunuzda sizi tatmin edecektir. Ayrıca instagram fotoğraflarından sevdiklerinize bir hediye hazırlamak da oldukça güzel ve zahmetsiz bir fikir.

InstaCorner ile sizin için bir hediye çekilişi hazırlayarak, sizi de bu heyecana dahil etmek istedik ve karşınızda çekilişimiz.
  • Instagram’da takip! @mystylemyhouse ve @insta_corner
  • Instagram çekiliş fotoğrafının altına örnekteki tarzda bir yorum. “Sizi takip ediyorum, çekilişe ismimi yazmayı unutmayın!”
Çekiliş sonuncunda 2 takipçimiz InstaCorner magnet’lerden kazanacaktır. Şimdiden bol şanslar!
 
 
Kazanan takipçimizin ilan edilmesinden sonra dilediği resimleri, adres, isim ve telefon bilgilerini info@instacorner.comadresine mail atması yeterli olacaktır. 25.Nisan.2014 günü saat 22:00’de çekilişe katılım sona erecektir.
InstaCorner “Instagram fotoğraflarınızı ölümsüzleştirin” sloganıyla yola çıkan ve alışverış yapması oldukça kolay bir site. Siteye girip, fotoğraflarınızı seçmeniz sadece 5 dakikanızı alıyor ve 2-3 gün içerisinde 9 adetten oluşan magnet setiniz ücretsiz kargo ile kapınıza ulaşıyor. Biz instacorner’ı çok sevdik!!!


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder