5 Haziran 2014 Perşembe

Neşeli Dekoratif Yastıklar!

Ev dekorasyonunuzu hızlı ve kolay bir şekilde renklendirmek için dekoratif yastıklarla tanışmaya ne dersiniz? Düşük bütçeli bir ev dekorasyon projesi olarak da nitelendirilebilecek bu seçimlerle odanız bambaşka bir havaya bürünecek. Farklı desen ve renklerdeki yastıkları kombinleyerek evlerinize neşe katmak sandığınızdan çok kolay.



Resimdeki dikey bahçeler ilginizi çekti ise İç Mekan Bahçe Kurmanın Tam Sırası ile bu konuya da yönelebilirsiniz.



Dikkat Dikkat!

Bu projede dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç küçük detay var:
Desenli Koltuk ile Dekorastif Yastık
Koltuklarınız desenliyse yastık seçiminde düz bir renk kullanmalısınız. Birden çok fakat tek renk yastıklarla dekorasyonuzu tamamlamanızı öneriyoruz.
Açık Renk Koltuk ile Dekorastif Yastık
Düz renk koltuklarda işimiz çok daha kolay. Açık ve pastel  ton koltuklar için ne dilerseniz seçebilirsiniz. Yastıklarda desen uyumunu yakalarsanız farklı tonlar ile kombin yapmayı deneyebilirsiniz.  Detaylarda renk uyumunu yakalayanlar ise farklı desenler ve baskılar ile evlerinde yolculuğa çıkmaya kendini hazırlayabilir.

Koltuklarınız koyu tonlara sahip ise kontrast yaratmanız sizi başaıya götürecektir. Siyah-Parlak Orkide Rengi , Koyu Gri-Sarı gibi renk kombinlerini değerlendirebilirsiniz.
Size ilham verebilmek için bazı yastık kombinleri ve bu yastıkları nerelerden alabileceğinize dair linkler vermeyi de ihmal etmedik. İlhamınız bol, eviniz neşeli olsunJ
Retro ve modern kombini: Sol- Evmanya StyleArt, Sağ- Thanxdecor

 Tamamen modern kombin: Üst-Evmanya, Alt- Altıncıcadde


Aynı desen, farklı renk kombin: Üst-Evmanya, Alt-Evmanya



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder