2 Haziran 2014 Pazartesi

Tiffany Mavisi ile Dekorasyon

Bizim turkuaz ne zaman Tiffany Mavisi oldu derseniz bunun bir hikayesi var ve bu renk görüldüğü üzere tam bir turkuaz değil. Turkuaz renginin çok canlı ve yorucu olmasının yanı sıra Tiffany Mavisi daha sakin ve pastel. İletişim ve yaratıcılığı tetikleyen bir renk olduğundan markalaşma yolunda sıkça kullanılmaya başlanan Tiffany Mavi’sini evlerimize adapte etmeye ne dersiniz?



Dipnot: Bu renk ünlü Tiffany Markası için Pantone tarafından özel olarak yaratıldı. (Pantone number 1837)

Derinlemesine bir değişim için duvarlarınızı bu renge boyamayı seçebilirsiniz. Bunun için size önerebileceğimiz 2 farklı renk paleti mevcut. Tamamen pastel tonlardan oluşan bir palet ya da aralara sarının canlılığı katılmış olan özellikle bu  palet favorimiz.


Dekorasyonda belki de en zorlu adımlardan biri de perdeler. Beyaz ağırlıklı bir odanız varsa bu bebek mavisi perdeler kurtarıcınız olabilir. Sıradanlıktan arınmanız için güzel bir seçenek.

Büyük değişiklikler istemeyenler sadece küçük dokunuşlardan yana olanlar için ise önerilemiz aşağıda...
Tiffany mavisi kırlentler ile oturma alanınızı ya da yatak odanızı canlandırmanız mümkün.

Küçük dekorlarla bu rengin büyüsünü evinize katabilirsiniz. Özellikle banyolarda kullanabileğiniz cam ürünler ile bebek gibi bir banyoya kavuşmanız çok kolay.

Mutfakta Tiffany mavisi KitchenAid Mikser ile kendinizi baştan çıkarmayı deneyin.  Bu ürünler renkleri ve kullanımı ile bir hayli güzel.

Gelelim başımızın tacı Vintage ürünlere. Bebek mavisi vintage bir kahve seti ile hem bu trendi hem de vintage sevdanızı pekiştirmek çok güzel bir seçenek olacaktır.

Tiffany mavisi renk paleti ve alışveriş listelerini içeren diğer yazılarımızla tiffany mavisi'ne tamamen bayılacaksınız.

Sizin favori Tiffany Mavisi ürününüz nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder