1 Şubat 2015 Pazar

Momiji Bebekler ve Dekorasyon

Momiji bebek tutkusunu dekorasyona yansıtmak harika bir iş. Neden mi? Çünkü bizim dekorasyon anlayışımıza göre eve adım attığımız an tebessüm etmeliyiz. Zaten momiji bebek tutkusunun oluşması da bence her gördüğümüzde bizi tebessüm ettirdiklerinden kaynaklanıyor. Her momijili fotoğrafa baktığımda birden gülümsediğimi fark ediyorum. Momiji bebekleri bizlerle buluşturan ByWonderland'e teşekkür ederiz.



Momiji bebekleri dekorasyonunuzda ve sunumlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Onlar her yere yakışıyorlar. Modern, vintage, minimal... Eviniz hangi tarzda döşenmiş olursa olsun, bir Momiji'ye her zaman yer vardır.


Coffe Table Kitapları ve Momiji

Orta sehpa namı diğer adıyla Coffee Table üzerine yerleştirilen kitaplara bayılıyoruz. Kitaplarını her yerde sergilemek isteyenler için harika bir uygulama. Kitaplar Her Yerde ile bu uygulamayı hemen siz de yapabilirsiniz. Bir de bu kitapların arasına Momiji bebek koyaranız, harika bir sonuç elde edebilirsiniz.İlk anda fark edilmeyecek fakat fark edilincede görenleri mutlu edecek bir bebek.

Orta sehpaya kitap ve Momiji bebek uygulamasını sevdiyseniz, işi biraz daha abartıp camdan çanlarla doruğa ulaşabilirsiniz:)

Momiji ve kitapların uyumu sizce de harika değil mi?



Momiji'ler ile Sunum

Tatlı sunumunuzu renklendirmek mi istiyorsanız? Misafirlerinizi gülümsetmenin en iyi yolu, tabağın kenarına momiji yerleştirmek. NOT: Buarada yatağa götürülen bir tepsinin içine momiji koymak harika olmaz mı sevgilerle günü için? Kızlar cephesi bildiriyor: OLUR :)



Momiji'ler Dekorlarda

Dokundukları köşeye hayat ve renk katan momiji'leri dekorasyonunuzda istediğiniz yere koyabilirsiniz. Onlara bir köşe açmanız yeterli. Sevdiği aksesuarları biriktiren ve koleksiyoncu biriyseniz bu bebekler tam size göre.

Özellikle kaktüslerle uyumuna bayıldığım bu bebekleri saksılarınızın kenarına yerleştirin ve ortamı nasıl değiştirdiğini siz de görün:)

Paris'e aşık biri olarak Eiffel kulesi ile yan yana görmeye bayılıyorum onları. (Küçük bir Paris kaçamağı ister misiniz?) Bu bebekleri sevmeniz ve doyasıya biriktirmeniz dileği ile.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder