21 Temmuz 2015 Salı

5 Farklı Orta Sehpa Önerisi

Orta sehpa, yaşam alanlarımıza karakter kazandıran en önemli ögedir. Boyutu küçük olursa alanı parçalanmış gösterir, küçük alanlarda kullanılan çok büyük orta sehpalar ise sadece alanı daraltır. Orta sehpa seçiminde odanızın ölçülerine göre bir sehpa ölçüsü belirledikten sonra işiniz oldukça kolay. 



Sehpa ölçünüzü belirlemek için en kolay yol ise kroki çizmek. Odaya yukarıdan baktığımızda sehpanın alandakini duruşunu harika bir şekilde görebiliriz. E-dekor danışmanlık hizmetimizde odanın yerleşimini hazırlamak sürecin en önemli kısmı ve bu aşamada odaya en uygun mobilyaları seçebiliyoruz. Siz de elinize bir kağıt kalem alarak mobilyalarınızı krokiye yerleşitrebilir ve sehpanın boyutuna hızlıca karar verebilirsiniz. Bizim örnek yerleim planlarımızdan birine ise bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Aşağıdaki ilham panosunda çoğu eve ve tarza mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilecek 5 favori sehpamız var. Bir numarayı seçerek ikili orta sehpa trendine de ayak uydurmuş olursunuz. Resmin altındaki linkten ise direk alışveriş sayfalarına ulaşabilirsiniz. 





12345

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder