2 Eylül 2015 Çarşamba

Ev Dekorasyon Fikirleri: Orta Sehpa Dekorasyonu

Orta sehpa dekorasyonu hem çok eğlenceli hem de çok öğretici, ev dekorasyon fikirleri icin de harika bir seçenek. Orta sehpalarımız için ürün seçmek ve yerleşimini yapmak, evimizin dekorasyonunda genel olarak kullanmamız gereken tüm adımları içeriyor .

E-Dekor kurslarında da ilk ödevimiz orta sehpa dekorasyonu. Ücretsiz E-Dekor kursuma henüz katılmadıysan bu linkte tüm açıklamaları bulabilirsin.

Her işin başı ilham almak ve nerden başlayacağımıza karar vermek. Pinterest'te orta sehpa dekorasyonu için oluşturduğum board'u aşağıda bulabilirsin. İlham dolmak için Pinterest iyi bir başlangıç.



Orta sehpanı dekore ederken aşağıdaki adımlara dikkat etmeyi kesinlikle unutma.


1. İlham al: Tarzını belirle, dekorasyonuna ekleyeceğin ürünler hakkında bir konsept oluştur.

2. Renk Paleti: Hangi renkleri kullanacağına karar ver. Renk paletini alışverişte unutmamak için telefonuna paletindeki renklerle ilgili bir resim ekle. Alışverişte kafan karıştığında bu resim hayat kurtarıcı olabilir.

3. Üçlerin sırrından faydalan. Dekoratif ögelerini 3'lü koleksiyonlar olarak düşün ve buna göre yerleşim yap.

Orta sehpan yada tüm evin için yerleşim yapmak, aynı matematiğe sahip. Takip etmen gereken adımlar ve küçük sırlar var. Yukarıdaki 3 adımı uygulayarak orta sehpa yerleşimini değiştirebilir yada yeniden dekore edebilirsin.

Yeni bi orta sehpaya ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan senin için 5 farklı sehpa seçtik.

Eğer dekorasyon gurusu olmak istiyorsan 10 adımlık E-Dekor kursuma katılmayı unutma. Diğer 7 adımı da öğrenerek harika yerleşimler ve ev dekorasyonunun kapısını aralayabilirsin.

Kursa şimdiden katılanlardan ise orta sehpalarına ait resimleri heycanla bekliyorum. Bana mail atabilir yada Instagram'da #mystylemyhouse hashtagi ile paylaşabilirsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder