3 Haziran 2016 Cuma

Kadın Girişimciler Grubu: MyStyleMyHouse Community

Yaklaşık bir yıldır İngiltere'deyim. Bu süre içerisinde çoğunlukla sessiz kaldım ve My Style My House'u biraz ihmal ettim. Digital Marketing masterımın sonlarına geldiğim şu sıralarda ise artık tam zamanlı işim olarak My Style My House'a odaklanacağım :)

Bu süre zarfında gördüm ki ofis hayatı ve diğer koşturmalar özellikle biz kadınları bir hayli yoruyor. "Evden çalışabilir miyiz?" yada "Kendi işimizi kurabilir miyiz?" soruları çoğumuzun aklının sürekli bir köşesinde. Belki de kendi işimizi başlatmamız için gerekli olan çok küçük bir destek. (Özellikle İngiltere'de evden çalışma oranın bir hayli yüksek olması da beni bu konuda çokça heveslendirdi)

MyStyleMyHouse Kadın Girişimciler Grubu - Kendi işinin patronu olmak için belkide ihtiyacınınız olan küçük bir destek!


Blog platformları, ETSY ve Instagram satışları (shoppable Instagram feed) , etkinlik ve parti ürünleri, organizasyon planlama, programlama seçenekleri derken kendi işimizin patronu olabilmek hayal değil, sadece motisvasyon, sabır ve biraz da destek istiyor. 

My Style My House Community ile kendi işini kurmak için ilk adımını atabilir ve aradığın desteği bulabilirsin. 

MyStyleMyHouse Community, sadece girişimci kadınlara özel kapalı bir Facebook grubu. Bu grupta sorularını, düşüncelerini ve sorunlarını özgürce paylaşabilirsin. Ben, diğer grup üyeleri ve ihtiyaç hissettiğimizde konuk uzmanlar ile bu yolda sana destek olmaya çalışacağız. Kendi işinin patronlarıyla soru-cevap alanları, Community günleri ve online kurslar ile aktif bir platform seni bekliyor. 

Gruba katılıp, sıcak bir merhaba mesajı atmayı unutma! Hemen aklındaki ilk soruyu sor ve sohbete başlayalım :)

Hemen aşağıdaki butona tıkla ve serüvene başlayalım!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder