19 Ocak 2014 Pazar

Dock Station-Müzik Stil Demektir!

Stilini evinde de göster, sloganıyla yola çıkan My Style My House bu sefer evimize farklı yollarla stil katmanın peşinde..Teknoloji, stil, keyif ve dekorasyon bu ürünlerde birleşti:). Doğallığa döndüğümüz ve stil çiftleri yaratmaya çalıştığımız bu sezon dock station'larla evimizin havasını anında değiştirmemiz mümkün. Ağaçlardan ilham alınarak tasarlanan dock station'larla doğallığa, klasik olarak tasarlanmış docklarla ise en sevdiğim stil çifti olan Klasik+Endüstriyel tarza yönelmemiz mümkün.




Docklar ile evimizde gereksiz kablo görüntüsünden kurtulmamız mümkün, evimizin şıklığını ve tarzını etkileyen en önemli konuların başında düzen geliyor, bu ürünler sayesinde düzenli bir görüntü yakalarken, tarzınızı da gösterebilirsiniz.



Her an her yerde müzik dinlemeyi sevenler için de bu ürünler çok kullanışlı. Ayrıca müziğin dekorasyonda yeri bambaşka bizce:) Ruhu olan bir ev, en stil sahibi evdir. Evizimize ruh ve yaşanmışlık katmak istiyorsak, müzikten daha iyi bir yöntem düşünemiyoruz.

Özellikle banyo da müzik dinlemeyi seviyorsanız, telefonunuzu şarj ederken bu keyfi yaşayabilirsiniz. Evde stil aynı zamanda evde keyif demek:)

Dekorasyon açısından Dock Station alırken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var. Bu ürünler portatif olduğundan almadan önce hangi odada kullanacağımıza iyi karar vermek gerekiyor. Sadece yatak odamızda kullanabileceğimiz gibi keyfimize göre evin her yerinde gün ve zamana göre kullanmakta isteyebiliriz. Sadece tek bir odada kullanmayı hedefliyorsak işimiz kolay, odamıza en uygun ürünü bulup almak:) bizim önerimiz retro tasarlanmış dockları tercih etmeniz. Bu sezon geçmişe dönüyoruz:)


Portatif  olarak kullanacak isek dock stationlarımızın küçük boyutlu olmasına dikkat etmeliyiz. Iddialı tasarımlardan kaçınırsak her odaya uyum sağlayabilir bu docklar. Evimizin bütününde ahşap kullandıysak, docklarımızın da ahşap detaylı olması ilgi çekici olacaktır. Modern ve özellikle cam detaylara sahip bir evimiz var ise modern tasarlanmış led'li bir ürün tercih edebilirsiniz.