16 Ocak 2014 Perşembe

Örgü-Dekorasyonun Yeni Trendi

Örgü, bu sezon dekorasyonun top trendi. Doğallığa geri dönmeye çalıştığımız şu günlerde örgü ürünler kullanarak, bizde bu akımı takip edebiliriz. Tasarımcıların bu olguya yönelmelerinde ki sebepler ise 3 boyutlu algı yaratması ve örgünün doğallığı. Örgü bize yabancı olmayan bir olay olduğundan, bu trende çok çabuk alışacağız. Önemli olan noktaların en başında ise çok abartmamak var :) Çeşit çeşit örgü ürünler ve kullanım alanları yazının devamında, tık tık...

basket

Örgü Puflar
Bu puflar çok moda! Oturma odamızda ayağımızı uzatabileceğimiz bir pufumuzun olması keyfimize keyif katacaktır. Akşamları çay keyfi yaparken, bu puflardan vazgeçemeyebilirsiniz. Odaya doğallık ve farklı bir hava katması ile de hem işlevsel hem de görsel bir ürün olduklarını kanıtlıyorlar.

Puf

Pufların kullanımında bizim size önerimiz kontrast yaratmak. Puflarımız da, battaniyeler gibi tamamlayıcı ürünler olduğundan zıt renkler seçmenizi şiddetle öneriyoruz. Pufların pastel tonları daha çok tercih edilse de mavisine de bayıldık.Bu pufların en göze çarpan markaları ise Gautier, Gobbis, Habitat ve Knot.


Puf


Lambaderimiz, kontrast yaratan puflarımız ve sehpalarımızla bu ev tam bizlik, keyifli ve kullanışlı (Tık tık...):)

Örgü Yastıklar

Örgü yastıkları, hepimiz evlerimize uygulayabiliriz. Nerden alabilirize bile gerek kalmayan bu kısımda dikkat etmemiz gereken nokta, uygun büyüklük ve renk seçimi. Pastel tonlarda bir odaya sahip iseniz, renk seçimini de bu tonlarda yapmanızı öneriyoruz. İki farklı boyutta ve farklı renklerde iki örgü yastık kullanabilirsiniz.Bu trendi beğendiyseniz örgü örmeye başlayabilirsiniz. 

Yastık

Yataklarımız Isınıyor

Örgüyü görmeyi sevdiğimiz en güzel yerlerden biri de yataklarımızın üzeri. Beyaz nevresimler üzerine kalın örgü bir battaniye ile doğallık, huzur ve sıcaklığı hissedeceksiniz.(Capcanlı örgü yastıklarımızı yatak başlarına yerleştirmeyi unutmuyoruz.) Zara Home, Boyner Evde, Damask ve English Home'a tık tık.

Örtü

Akseuarlar bile örgülendi

Çiçek yetiştirmek doğallık demek ise, saksılarımızı örgülere boğmak doğallığın ve duruluğun ta kendisi, bu ürünleri de kendimiz yapabileceğimiz gibi BrandZoo markasından da temin edebiliriz. Sadece saksılarımız değil mumları, avizeleri kısaca yaratıcılığımıza bağlı olarak herşeyi örgüye boğabiliriz.

Saksı