9 Şubat 2014 Pazar

Camdan Çanlar Sizi Bekliyor

Kişiselleştirilebilir dekoratif ürünlere bayılıyoruz. Bu yazı tam da öyle bir ürünü anlatıyor: Cam Çan Kavanozlar (Glass Bell Jar) ya da Dekoratif Fanuslar. Camdan çanlarımızı dileğimize göre tasarlayabilir ve evin her yerinde kullanabiliriz.

Cloche


Camdan çanlarla ELLE Decoration UK'de de karşılaşmış idik. The Great British Bake Off bu ürünleri mağazanın odak noktasına yerleştirmişti. Bizde bu ürünleri mutfaklarımıza hareket kazandırmak için kullanabiliriz. Bizim önerimiz büyük bir camdan çan alıp, içerisine mevye yerleştirmek. Bu sayede mutfak masalarında karşımıza çıkan meyvelerimizi, sergileme imkanı elde edebiliriz. Hem şık, hem de kullanışlı bir görsellik kazanmamız bu ürünlerle mümkün.

Cloche


Hatıra toplamayı seven koleksiyoncular için de bu ürünler eşsiz. Hatıralarımızı hem koruyup hem sergileme imkanı sunuyorlar bize. Örneğin bebeklerimizin ilk ayakkabısı, ilk dişi gibi saklamak istediğimiz önemli eşyaları kutuların içerisine koyup unutmaktansa camdan çanların içerisinde gözler önüne serebiliriz. Yaz tatili dönüşlerinde yanımızda getirdiğimiz deniz kabukları ve taşları da bu camların içine yerleştirerek tatillerimizi unutulmaz yapabiliriz.

Cloche

Cloche'larımızın içlerine eski mektup ve kitaplar yerleştirerek de eski ile özlem giderebiliriz. Bu çanlar yapısı ile itibariyle vintage bir öge aslında, kullanımı çok eskilere dayanıyor. Ve tabiki herşeyde olduğu gibi eskiye dönüş ile bu ürünler yeniden moda oldu. Camdan çanların içerisine kitap yerleştirmenin bir diğer güzelliği de kitaplarımızın tozlanmaması olacaktır.

Kadınlar için mücevher ve takılarını düzenli bir biçimde saklamak her zaman zor olmuştur. Çeşitli takı dolapları ve kutuları ile düzeni sağlamaya çalışırız. Camdan çanlar da takılarımızı saklamak için iyi alternatif oluşturuyor. Ayrıca takılarımız bu çanlar içerisinde çok elegant görünecektir. Çanların içlerine kuru dallar yerleştirerek yüzüklerimizi bu dallara takabiliriz.

Cloche


Biz evde doğallığa önem veren bir ekip olarak çanlarımızın içine bitki yerleştirmeyi şiddetle öneriyoruz. İçine yerleştirdiğimiz bitkilerle çanlar anında bir teratoryum havasına kavuşabilir. Burda önemli olan nokta, çanın içine sadece saksıyı koyup bırakmamak. Kozalak, dekoratif yosun, çakıl taşları ile küçük bir bahçe havası yaratırsanız elde edeceğiniz sonuç mükemmel olacaktır.

Cloche




1 yorum:

  1. Çok güzel örnekler vermişsiniz :) Bu fanuslar Bonzai'ler için de kullanılabilir, dış etkenlerden korumak için :)

    YanıtlaSil