2 Şubat 2014 Pazar

ELLE Decoration UK'de Neler Varmış?




ELLE Decoration UK'yi aldık elimize ve incelemelere başladık. Sizin için küçük bir özet yayınlamak istedik. Fikirler güzel, trendler bir o kadar etkileyeci. Hepimiz öğrenelim, hepimiz bilgilenelim... Karşınızda ELLE Decoration UK yazısının Kısım 1'i. İkinci kısımda ise derginin özel Travel ekini paylaşacağız, şimdiden söylemesi.


ELLE Decoration UK'nin ilk sayfalarında karşımıza hemen bir çekiliş çıkıyor, duyduk duymadık demeyin.  Elle'in sizin için hazırladığı Trip Kit'i belki de siz kazanırsınız. Biz de hemen çekilişe katıldık bu arada ekip olarak:) Trip Kit'e baktığımızda bizim için herşey düşünülmüş. Bir seyahatte nelere ihtiyacımız olabilir işte size detayları. (Kuru şampuandan speaker'a, ipad kabına kaşmir şalımıza kadar herşey hazır bu sette.)




Sayfaları çevirdiğimizde bizim aşık olduğumuz trend karşımıza çıktı: Bakır ve Cam. Bu ikilinin uyumu tüm objelere o kadar yakışıyor ki, ben tüm evimi bu objelerle donatmak istiyorum. Sehpası, mumluğu, saksısı hepsi birbirinden güzel. Nerde böyle bir ürün görürsek birbirimizi haberdar etmeli, hemen evlerimize ofislerimize almalıyız. Bu ikili bir harika dostum :)



Sırada ikinci trendimiz. Son zamanlarda sizin de gözünüze kesinlikle çarpmıştır, camdan çanlar. Bu sefer bu çanlar karşımıza The Great British Bake Off'ta çıkıyor. Bu ürünleri kafenin odak noktasına yerleştirmişler ve adeta markanın ikonikleşmiş dekorasyon ürünü oluvermiş. Camdan Çanları Mudo'da da bulabilirsiniz. İçlerine ne istersek yerleştirebiliriz: Kozalak, biblo, çiçek... Tamamen size kalmş. İleride çanlarımızın içini nasıl dekore edebiliriz ile ilgili yazı gelebilir, çünkü bu çanları daha çok göreceğe benziyoruz.


Bu ayın renk paletini anlatan Fresh Thinking yazısı ilhamını bir kutu dolusu makarondan almış. Bejden griye, griden yeşile, yeşilden siyaha uzanan bir palet bu. Bu paleti evimize uyguladığımızda dinlendiriciliğin doruklarına ulaşabiliriz. ELLE Decoration UK, bu paleti mutfağa uygulamış, çokta güzel olmuş. Size de ilham vermesi dileğiyle.





ELLE Decoration UK'de göze çarpan yazılardan bir diğeri de A Place for Everyting (Her şey için bir yer) yazısı. Yazının ana fikri yeni yıl başlarken sevdiğimiz ürünleri sergilerken, sevmediklerimizi saklama şansı elde ettiğimiz depolama alanlarını düzenlemek ve stil kazandırmak. Bizim için modüler, raylı, çekmeceli, raflı tüm ürünler dergide gösterilmiş.









ELLE Decoration'ların farklı versiyonları da mevcut. Basılı hallerini karııştırmak bizce hep daha zevkli olsa da bilgisayarınızdan, tabletinizden ve telefonunuzdan dergiye ulaşmanız mümkün, dekorasyonla dolu günler ve geceler için...