18 Mart 2014 Salı

Küçük Tuvalatler Dekorasyon ile Canlanıyor

Ev dekorasyonunda ihmal edilen bir yer misafir ya da küçük tuvalet adı ile geçen alanlardır. Tuvalatlerinize hayat vermeye geldik. Üstelik bu alan çok küçük olduğundan dekorasyon için çok çaba ve para harcamamıza gerek de yok. Tuvalet diyip geçmeyelim, ev dekorasyonumuzun her santimetresi bizim için önemli.

Decorate Bathroom shelves


1.       Duvar kağıdı
Öncelikle 2 farklı duvar kağıdı seçimi bu alanlar için ideal. İlk duvar kağıdığımız ile tek bir duvarı kaplayacağız. Bu duvar tuvalet bölümünün arkasında kalan alan. İlk duvar kağıdımızı desenli seçmekte de fayda var. İkinci duvar kağıdı ise düz bir renkte seçilmeli. İki duvar kağıdı arasında küçük bir kontrast olması güzel olacaktır. Ancak kağıtlardan birinin pastel tonlarda olmasına özen göstermelisiniz. (Sarı desen-Gri düz, Mavi desen- Krem düz)

Decorate Bathroom shelves

2.       Fotoğraf koymaktan çekinmeyin
Bizim tuvalatlerde en sevdiğimiz ürünlerden birisi de fotoğraflar. Ülkemizde çok rastlamasakta böyle bir dekorasyona, dünyada oldukça yaygın. Küçük bir duvarı aile albümüne ayırmamanız için hiç bir sebep yok. Dikkat etmemiz gereken konu, çerçeve büyüklüklerinde aşırıya kaçmamak.
Decorate Bathroom shelves

3.       Bu raflar çok kullanışlı
Ölü alan olarak nitelendirilen klozet üstü alanları canlandırmak için bire bir olan bu ürünleri her eve öneriyoruz. Duvardan duvara raf ünitesi favorimiz olsa da diğer seçenekler de bir hayli dekoratif. Rafların üzerine mum, havlu, koku ya da tuvalet ekipmanlarının saklandığı kutular yerleştirmek mümkün.
Decorate Bathroom shelves

Decorate Bathroom shelves

4.       Klozet karşısı tablo
Boş boş duvarlara bakmaktansa tam klozetin karşısına bir tablo yerleştirebilirsiniz. Klozetin karşısında kapı varsa da sorun değil, kapıya  tablo asmak da bir hayli ilgi çekici olacak, misafirlerinizi şaşırtacaksınız. Tablo konusunda herkesin zevki farklı, yanı sıra biz Salvador Dali tablo örneklerinden yanayız. Her baktığımızda farklı bir anlam yükleyebileceğiniz için sıkılmanız mümkün değil.

Salvador Dali The Hallucinogenic Toreador

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder