4 Nisan 2014 Cuma

Evmanya Dergi - Mercek Altında!

Ev dekorasyonuna yönelik bir alışveriş sitesinden beklentilerimizi karşılayan nadir sitelerden Evmanya’nın e-dergisini inceleme altına alıyoruz. Sadece alışveriş sitesi olmakla yetinmeyip yaşama dair ipuçları da vermeyi hedefleyen bu siteyi biz çok seviyoruz. (Evmanya dergi için tık tık...)

My Style My House- Evmanya dergi incelemesi
 
Dergiye geçmeden tekrar hatırlatmakta fayda var, tasarım mobilya tutkunları için Eames ve Tolix sandalyelere burdan ulaşabilirsiniz. Biz çoktan sipariş verdik bile:P

Orkide Moru
Evmanya dergi de bizim gibi bu trende yer vermiş ve parlak orkide renginde, sitede alabileceğimiz çok güzel örnekleri sıralamışlar. İlhamınızı bizim yazımızdan ve Evmanya’dan aldıktan sonra, bir tıkla ürünlere sahip olabilirsiniz. Mor günler bizimle... (Radiant Orkide yazısı için tık tık tık...)

My Style My House- Evmanya dergi incelemesi - Parlak Orkide


Can Direkli
Derginin bu sayısı yine bizi bir bloggerla tanıştı. Biz çoktan Can’ı takibe başladık, çokta sevdik. Dergideki önerileri de bir o kadar şehirli. Atölye Başka’nın retro mobilyaları ile kalbimizi çaldı. Bizim gibi kahve sever bir site olarak filtre kahve önerisi de bir o kadar ilgi çekici idi. (Starbucks aşıklarına duyuru, bu mekanın dekorasyonunu evinize uygulamak sanılandan çok kolay, nasıl mı? Hadi o zaman tık tık tık...)

My Style My House- Evmanya dergi incelemesi - Can Direkli

My Style My House- Evmanya dergi incelemesi - Can Direkli


Evde Çiçek Tazeliği
Ev dekorasyonunda en önemli konulardan biri her zaman söylediğimiz gibi ferah ve doğal bir his. Bu olguyu çiçeklerle yakalamak da bizce en güzeli. Çiçek desenli ürünler kullanabileceğimiz gibi gerçek bitkilerden de yaralanabiliriz. Ev dekorasyonuna yeni bir soluk kazandırdığına inandığımız orkideler burada baş tacımız. Evimizde hep bahar var ya da Parfüm Şişem Vazo Oldu  yazısı ile sizde bu uygulamayı yapabilirsiniz.

My Style My House- Evmanya dergi incelemesi - Çiçekler
 

Sezonun En Trendleri
Ahşap mobilyalari endüstriyel aydınlatmalar ve chesterfield koltukların birlikte seçimi ile bizi büyüledi. Modern+Endüstriyel stiline deri koltukların eklenmesi ile sezonun havasını tamamen yakalayabilirsiniz. Bu sezon stil çiftleri yaratıyoruz unutmayın. Kuzey+Güney, Klasik+Modern karışımlarımız bizimle olsun.

My Style My House- Evmanya dergi incelemesi - Trend
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder