11 Nisan 2014 Cuma

Mudo Concept'te Halat Rüzgarı

Ev dekorasyonunda doğallığa dönüşün olduğundan sürekli bahsediyoruz. Bu konuda sabah yürüşünden dahi esinlenmiştik. Bu konu ile ilgili sırada mobilya seçimi var. Sizin için Mudo Concept yeni sezondan “halat” konseptli ürünleri seçtik. Boyalı veya cilalı ürünlere alternatif olarak ham ahşap ürünleriyle camiada yeri ayrı olan Mudo Concept şimdilerde “abaka” ürünleri ile yeni sezona, yeni bir soluk getirdi. Ürünlerimizi incelemeye hazırızJ Halat ürünlerle kombin yapılabileceği gibi tek tek kullanıma da oldukça uygunlar.

Mudo Concept Halat Trendi My Style My House'ta.


Mudo Concept Farkıyla Abaka Abajur
Halatın tamamen doğal olan dokusunu hiç bozmadan yapılan bu ürünleri aydınlatma ile birleştirmek harika birfikir olmuş. Işığın halatta yansıması ile ortama yumuşak bir hava katıyorlar. Büyüklü küçüklü her boyda ve tarzda abajur çeşitliliği mevcut.
  • Cabız Abajur kıvrımlı dokusu ve tamamen halat yapısı ile ilgi çekici.

Mudo Concept Halat Cabız Abajur My Style My House'ta.
 
  • Ropo Mini Abajur ise endüstriyel tarzlardaki evler için ideal bir görüntüye sahip.

Mudo Concept Halat Ropo Abajur My Style My House'ta.
 
  • Twist Abajur kumaş başlığı ile daha klasik olan evlerde tercih edilmeye uygun.

Mudo Concept Halat Twist Abajur My Style My House'ta.
Lambader Aşıkları Buraya
Lambaderlere olan düşkünlüğümüzü takipçilerimiz bilirler. Çünkü bir ev dekorasyonunda en önemli konuların başında aydınlatma gelmektedir. Lambaderler sayesinde aydınlatmada seviye farkı yaratabilir ve dinledirici bir ortama kavuşabilirsiniz.
  • Mudo’nun halat lambaderlerinden favorimiz Twist Lambader. Kıvrımlı yapısı ve uçlarındaki püsküller ile halat olgusunu çok güzel işlediğini düşünüyoruz.

Mudo Concept Halat Twist Lambader My Style My House'ta.
 

Mudo Concept Halat Ropo Lambader My Style My House'ta.

Aranılan Sehpa Bulundu
Endüstriyel tarzda döşenmiş bir eviniz varsa orta sehpa (coffee table) bulmanın zorluğunu ekip olarak yaşadık. Cam sevenler için bu seçenek oldukça azdı, ta ki Mudo Concept Rope Kahve Sehpası ile tanışana kadar. Tasarımı ile dikkatleri anında üzerine çeken bu sehpa, tam da evin merkezine konmaya layık bir sanat eseri gibi.
Mudo Concept Halat Rope Kahve Sehpası My Style My House'ta.
Bu kadar iddialı bir parçayı almaya çekinenlerdeseniz, yan sehpa (side table) ile işe başyabilirsiniz. Yan sehpaların ev dekorasyonunda fonksiyonelliği pekiştirdiğini ve kullanımlarının oldukça verimli olduğundan bahsetmiş idik, Rope Yan Sehpa aradığımız ürün olabilir.


Mudo Concept Halat Rope Yan Sehpa My Style My House'ta.

 
Ayna Ayna Söyle Bana
Alternatif olarak küçük bir başlangıç yapıp duvarınıza ayna asmakla başlayabilirsiniz. Ev dekorasyonunda duvarlar haritalar, tablolar ve ya aynalar ile yaşatılabilir. Mudo Halat Ayna ile duvarlarımızı canlandırmaya başlamaya ne dersiniz? Bu ürünler bize ilham verdi, tasarımı, tarzı ve konsepti ile kalbimizi çaldı, peki ya sizin?

Mudo Concept Halat Ayna My Style My House'ta.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder