3 Temmuz 2014 Perşembe

Paris’te Bir Otel Dekorasyonu

Fransa turu dönüşü, taze taze yeni bir yazı dizisine başlıyoruz: Köşe Bucak Fransa Dekorasyonu. Fransa’nın otellerini, kentlerini, yollarını, sanat eserlerini dekorasyonumuza ilham vermesi için kullanmaya hazırız. Siz de hazırsanız Fransız tarzını yansıtan Paris’te bir otel  yazısı ile köşemize başlıyoruz.  (Instagram ve Twitter’dan paylaştığımız fotoğraflar ile sizde gezimize ortak olun!)

Hotel Saintonge’nun Fransız Etkisindeki  Odası
Adımınızı atar atmaz sizi küçük bir oda karşılıyor. Odada herşey mevcut, dekorasyonuna özen gösterilmiş ve fonksiyonel bir biçimde tasarlanmış. Tek bir karesi boşa harcanmayan bu odada fransız tarzından esinlenmeler bulabilirsiniz.

Tavandaki ahşap detaylar, Fransız stilinin taş ve ahşap kombinasyonunu desteklerken, ilk göze çarpan ve etkileyici nokta olarak karşımızda.

Yatağın baş ucundaki tablolar da yine size Paris’te olduğunuzu hatırlatacak cinsten. Fransız stilinde önemli noktalardan biri de loş ayınlatma.Bu odada ışıkları ne kadar açarsanız açın, oda hep loş ve dingin. Tabloların simetrik duruşu ve özel aydınlatması odaya romantik bir hava katıyor. (Bu konuda siz de Lambader'lerden destek alabilirsiniz.)

Yatağın ucundaki dresuarda kullanımımız için kahve makinası, bol tereyağlı kurabiyeler mevcut. Dresuarın kullanımı her ev için oldukça fonksiyonel , ince yapıları ve ahşap kıvrımlarından oldukça etkilendiğimiz dresuarları biz en çok koltuk arkalarında seviyoruz.
Kahve makinası olan bir oda her zaman kalbimizi çalmaya hazırdır. Evin kokusunu değiştiren, evi ev yapan bir duygu verir insana. Evlerimizi yuvaya çevirmek için kokulardan kesinlikle faydalanmalıyız. Ev yapımı ve kimyasalsız kokular baş tacımız. (Evlerimizi Mis Gibi Kokutmanın 10 Sırrı)

Evlerimize ruh katmanın başka bir yolu da tabiki müzik. Dock station’lar telefonlarıyla bütünleşen bizler için, evlerimizde kaliteli müzik keyfi yaşattığından 1 numara. Dock station’larla ilgili detaylı bilgi için: Müzik Stil Demektir!

Odalar dar bir avlunun içine baktığından güneş almıyordu ve odanın tek kötü yanı buydu.  Evlerimizde metrekarenin değil fonksiyonelliğin önemini bana bir kere daha kanıtlayan Paris’teki bu küçük odayı ben çok sevdim.



Fransız Dekorasyonu Esintili Otel Lobisi
 




 Fransa turumuz devam edecek, bizi takibe devam edin!
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder