5 Ocak 2014 Pazar

Koltuğun Arkasındaki Masa

Koltuk arkalarında karşımıza çıkan yeni bir trendimiz var. Bu ürünlere dresuar da deniliyor. Her eve ve her bütçeye uygun olması trendin en güzel yanı. Dekorasyonu uygularken nelere dikkat etmeliyiz, neler yapmalıyız, masaları nerelerden bulabiliriz ile ilgili kısa kısa notlar ve bol bol resimler ise yazının devamında...

dresuar


Kullanım alanları:
·         Yemek ve oturma alanını ayırması
·         Koltuklarda başucu aydınlatması sağlayabilmesi
·         Oturma odasında sağlanan çalışma masası konforu
·         Koltuk arkası kitaplık
·         Sadece estetik amaçlı görsellik yaratmak için (Koltukların arka tarafını görmemizi engelleyerek güzel bir görüntü kazandırması.)
·         Oturma odasının ortasında depolama alanı

Uygulanabileceği evler:
Veee trendimizin en sevdiğim yanı: Her tarz eve uygulanabiliyor.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:
·         Dekorasyonu uygulayacağımız alanın büyüklüğüne göre masaların boyut ve cinsi seçilmeli. Büyük alanlarda geniş ve koltuk sırtıyla aynı uzunlukta masalar kullanabiliriz.(Bu masaların üzerinde ise en sevdiğim aksesuar büyük abajurlar.) Küçük alanlarda ise ince ve cam yapılı ürünleri tercih edebilirsiniz.

sofa table

·         Masanın yüksekliği, koltuk boyuyla aynı yüksekliklerde olmalı. Masamızı almadan önce koltuğumuzun ölçülerini almamız ve buna göre satın alım işemine başlamamız gerekiyor. Masanın koltuktan yüksekte olmaması en önemli nokta, biraz alçakta olması gözü o kadar da rahatsız etmeyecektir.
      
Dünyadaki adı:
·         Sofa Table
·         Console Table
·         Hall Table

Nerden alabiliriz (Linklere tık tık) :
·         Mudo
·         Tepe Home
·         IKEA
·         BHG 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder