26 Kasım 2014 Çarşamba

Yeliz Ve Kerem Ev Turu: Salon

Yeliz ve Kerem'in Ev Turu'nun son bölümü salon gezisi ile karşınızdayız. Bu turda karşılaşacaklarınız yüksek dozda doğallık içermektedir.

Salon mobilyalarının çoğu Mudo Tik Serisi'nden seçilmiş ve haliyle odanın içine adım attığınız anda sizi güzel bir ahşap kokusu karşılıyor. Doğal mobilyaları seviyorsanız, vernik boya bana göre değil diyenlerdenseniz, Mudo Tik Serisi sizin için doğru bir adım olacaktır.




Bir odaya daha sofistike bir görünüm kazandırmak ve odanızın dekorasyonunu bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, kontrast konusu atlamayın. Kontrastı mobilyalarla sağlayamıyorsanız, duvarlar harika bir seçenek. Petrol yeşili bir duvarla iddianıza iddia katabilirsiniz.





















Hatıralarımızı sergilemek için evlerimizde mutlaka küçük de olsa bir alan olmalı. Yaşandıkça güzelleşen evlere giden ilk adım, odalarınıza birer çerçeve eklemek ve içine en sevdiğiniz aile resminizi koymak olsun.

Duvardaki aynalar ise Paşabahçe'den, mobilyada ise Mudo Tik Serisine devam.





Yemek bölümünde bank kullanımını şiddetle destekleyenlerdenim. Koltukta otururken sandalye sırtı görmek yerine, bank daha şık görünüm elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca alanı bölmediğinden alanı daha geniş gösteriyor.

Tablomuz ise oda ile uyum içerisinde ve duvar rengi sayesinde kendini öne çıkarmış. Bu odada huzur ve doğallık bulmaya geldik :)

Yemek odası aydınlatması için sarkıt aydınlatma kullanılmış. Doğallığı bozmayan ve oda ile bütünlük sağlayan bu aydınlatmalar ile loş ve dingin bir ışık sağlayabiliyoruz.



Müziksiz bir eve asla diyerek köşe sehpada duran pikaba yöneliyoruz. Salon turumuz esnasında pikap bize çok güzel eşlik etti ve harika müzikler çaldık. Müzik stil demektir yazısında vintage görünümlü dock stationlardan bol bol bahsetmiştik. Her an müziğim olsun diyenlerdenseniz bu yazı işine yarayacaktır.

Detaylarla dolu, yaşadıkça güzelleşen bir oda. Huzur bulmak istediğinizde mumunuzu yakıp, pikaptan müzik açarak öylece dinginliğe uzanabileceğiniz bir köşeydi burası. Yeliz ve Kerem Ev Turunun sonuna geldik. 

Önceki bölümler için linklere tık tık...



-SON-




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder