24 Aralık 2014 Çarşamba

Masa Terzisi ile Tanışalım mı?

Öyle bir terzi düşünün ki, tamamen size özel bir hizmet sunuyor ve sizin bunun için evden bile çıkmanıza gerek yok. Dekorasyon tutkunları için harika bir hizmet sunan Masa Terzisi'ni sizlerle tanıştırmak büyük bir zevk. Bu hizmet tam olarak ne derseniz,  detaylar yazının devamında.



Öncelikle masa terzisi ekibi harika bir koleksiyon ile evinize geliyor. Size uygun olan tasarımı o an sizinle birlikte tasarlıyor.

İkinci aşamada ise ölçülerinize ve isteğinize uygun su geçirmez ve leke tutmayan örtüler dikiliyor. 

Son adım da yine bir o kadar ilgi çekici, hazırlanan paketler özel şoförler eşliğinde kapınıza kadar getiriliyor. 

Özel dikim masa terzisi projelerinden örnekleri aşağıda sizin beğenilerinize sunuyoruz. Yılbaşı konseptine uygun hazırlanan bu tasarımlar ile yeni yıl sofranızda tarzınızı konuşturabilirsiniz. 
Sıradan kırmızılı tasarımlardan sıkılanlar için Masa Terzisi'nden harika örneklere hazır mısınız? 



İçinde hiç kırmızı olmadan da yılbaşı konsepti oluşturabilirsiniz. Siyah ve altın sarısı ile alternatif konsept oluşturmanız mümkün. Masanıza ek olarak tüm evinizi dekore ederken farklı olmayı seçerseniz Yılbaşı Konseptinde Doğallık yazısını okumalısınız.



Yeni yıl masalarının olmazsa olmazı bizce mumlar. Ne renk ne tarz olursa olsun mutlaka mum kullanın.





Yılbaşı sofranıza mumlarla birlikte kozalak eklemek de akıllıca bir çözüm. Yılbaşını bundan daha iyi anlatan bşr obje düşenemiyoruz. Kozalaklarları kaselerin içinde sergileyebileceğiniz gibi, direk masa üstüne de yayabilirsiniz. 

Sunumun yanında biraz da yeni yıl tatlısı tarifi almak ister ve kırmızılı bir konsepte göz atmak isterseniz Yeni Yıl Tatlıları Kitchen in Red'den yazısı tam size göre:)

Yaptığı işe saygı duyan ve kaliteli hizmet sunan Masa Terzisi gerçekleştirdiği bu proje ile kişiselleştirilebilir akımına adına yazdırdı. Tebrikler! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder