7 Ocak 2015 Çarşamba

Ev Turu: MSMH Yemek Odası

Bu seferki ev turunun konuğu My Style My House'ın ta kendisi. Artık evimize taşındık ve bol bol fotoğraf çekme imkanımız oluyor. İlk olarak yemek alanı ile başlıyoruz blog'da paylaşımlara. Tabiki daha yapılacak bir sürü iş ve proje var evimizle ilgili.

Dekorlarda Rotasyon

Yemek alanında da evin diğer kısımlarında olduğu gibi sadelikten yana bir tavır aldık. Genel olarak sürekli değişen bir masa dekoru uyguluyoruz. O an nasıl bir dekor istersek, hemen evin diğer kısımlarından getirdiğimiz ürünleri masaya diziyoruz. Objelerin evlerdeki rotasyonu, taze bir görüntü için oldukça faydalı. Instagram hesabımızı takip ederek, yayınladığımız tüm fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Aydınlatma

Sarkıt avizelerimiz Tom Dixon, dışı siyah içi ise bakır renginde. Bu aydınlatmaları bulmak için çok uğraştım. Sonunda instagram imdadıma koştu ve istediğim avizeleri buldum. Koridorda da küçük bir Tom Dixon'umuz var. Koridor ve yemek alanı arasındaki bütünlüğü sağladığı için onu çok sevdim. Biz aydınlatma tutkunu bir ekibiz ve eğer bu konuda ilhama ihtiyacınız varsa aşağıdaki yazılara bayılacaksınız.



Mobilyalar

Bu alana hafif bir endüstriyel tarz katmak istedik. Aydınlatmaları sarkıt kullanmak bunun ilk adımı idi. İkinci adımda siyahı biraz daha yaygınlaştırdık. Sandalyelerden ikisini siyah seçtik. Ayrıca masa ayaklarımızda siyah renkte.

Sandalye Seçimi

Sandalyelerde farklılıklar son zamanların en büyük trendlerinden. Biz aynı dokuya sahip iki farklı renk ve tarz sandalye kullandık. İlerleyen zamanlarda buraya bir de bank gelecek :) Beyaz sandalyemiz Eames, siyah sandalyemiz ise IKEA'dan. Bu Sandalye Benim Olmalı yazısı ile farklı sandalye kullanımı ile ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Orkide

"Her odaya bir canlı çiçek!" prensibimizi unutmayın. Doğal ve taze alanlar için temel bir adım. "Evimizde hep bahar var!" tam size göre.

Duvar Dekorasyonu

Gördüğünüz gibi duvarımız şuan boş ve bu alandaki eksikliğini hissettiriyor. Bakalım bu duvarın sonu ne olacak? Belki bir harita gelebilir ama henüz tekliflere açığız.

Yemek alanımızı sevmeniz dileği ile:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder