20 Şubat 2015 Cuma

Ev Turu: Gülseren'in Salonu

Modern ve cozy tarzın birleşimi Gürselen'in beyaz salonunu ve bu salonun farklı renklerle nasıl değiştiğini izleyeceğiz bu yazıda. Evlerin minik dokunuşlarla yeniden hayat bulmasına bayılıyorum. Yastıklar, mumlar, küçük tablolar, farklı renklerdeki çiçekler... Hepsinin etkisi inanılmaz oluyor evlerde. Gülseren'de evinde rotasyonu sevenlerden.

Sahildeki Evi konuk ettiğimiz 1 oda, 10 konsept yazısında genel olarak yastıkların üzerinde durmuştuk. Şimdi sırada yastıklar ve orta sehpa var. Büyük orta sehpalar, evlerin vazgeçilmezi olmaya başladı. Çünkü hem fonksiyonel, hem de çok şıklar.

Bir evde rotasyon nasıl sonuç verir görmek istiyorsanız, Gülseren'in evine çok dikkatli bakmalıyız. Bu değişim beni büyülüyor:)

Kısa Kısa Notlar

Bu evin bu kadar çok kimliğe bürünebilmesinin sırrı ise desensiz ve açık renkteki koltuk kumaşı. Bu tarz koltuklarda elde ettiğiniz esneklik paha biçilemez.

Evlerinize taze bir hava katmak için canlı bitki kullanmayı unutmayın. Gülseren'in orta sehpasında kullandığı minik bitkiler ile odaya daha taze bir görüntü gelmiş.

Siyah ve beyazın kontrastı ile ise oda modern havasına modernlik katmış.

Battaniyeleri koltuk üstünde kullanmaya alışamayanlar için : Battaniyeler Sadece Isınmak için Değil!

Siyah - Sarı - Mavi - Kırmızı - Gri




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder