1 Haziran 2015 Pazartesi

Banyolar için Duvar Kağıdı Önerileri

Evlerimizin en çok unutulan bölgelerinden ebeveyn banyoları ve misafir tuvaletleri için duvar kağıdı önerilerinde bulunacağız. Bu alanlar küçük olduğu için iddialı bir duvar kağıdı ve sadece birkaç aksesuar ile harika bir değişim yaşayabilirsiniz.

Benim önerim küçük banyolarınızda olabildiğince çılgın olmanız çünkü hata yapma olasılığınız çok düşük.  Modern hatlara sahip bir lavabonuz varsa çizgili duvar kağıtları ile modern ve çarpıcı bir stil elde edebilirsiniz. Musluklarınızı altın rengi vintage görünümlüleri ile değiştirerek, mavi bir duvar kağıdı ve kıvrımlı altın çerçeveli bir ayna takarak, victoria tarzında bir banyoya ulaşabilirsiniz.

Alan küçük olunca dekore etmesi hem daha zevkli hem de daha az yorucu olacaktır. Kendinizi denemek ve evinizi güzelleştirmek için harika bir başlangıç projesi olabilir küçük banyonuz. Bütçenizi oluşturup, aşağıdaki resimlerden ilham aldıktan sonra sadece 2 hafta sonuna sığdırarak yepyeni bir ortama kavuşabilirsiniz.

Yeni projeniz ve banyonuzda şimdiden mutluluklar ve tabiki konu ile ilgili sorularınız için bu yazının altına yorum bırakabilirsiniz. Banyonuza ait detaylar hakkındaki sorularınıza cevap vermekten mutluluk duyarız.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder