11 Haziran 2015 Perşembe

Kuzine Soba ile 5 Farklı Ev Dekorasyonu

Nostaljik yaşamı çagrıştıran günümüze uyarlanmış  güncel modern modeller ile hayatımıza yeniden giren kuzine sobalar ile ilgili 5 farklı ev dekorasyonunu inceleyeceğiz. Sıcacık evlere ulaşmak için ev dekorasyonumuza dahil edebileceğimiz en güzel ekipmanlardan biri kuzine soba. Mutfak dahil evin her alanında Kuzine Soba’lara yer verilebilir. Kuzine Soba ince uzun olan ve fırını bulunmayan tiplerdir. Kuzine dediğimiz modeller ise mutfaklar için uygun ve fırın kısmına sahiptirlerdir. Her iki tip de muhteşem. Seçim sadece evin alanına ve sobanın kurulacağı yere bağlı. Ben Türkiye’de bu kadar güzel modellerini bulabileceğimi sanmıyordum ancak, Meda Home’da harika modellere rastladım. Vintage ve country esintisine sahip soba modellerini Meda Home’dan bulabilirsiniz. 

Benim hayallerimi süsleyen bir evde mutlaka bu sobalardan olmalı. 5 harika ev ile kuzine ve kuzine soba trendine daha yakından bakalım mı?

1. Endüstriyel Tarzda Ev Dekorasyonu 

Endüstriyel tarz döşenmiş evlerde kuzine sobalara yer ayırmak çok kolay.  Genel yapısı ile kuzine sobalar endüstriyel stil ile büyük bir uyum gösteriyorlar. Endüstriyel tarz ev dekorasyonunuzda kullanabilceğimiz soba modeli: Koperfam 

2. Minimal Tarzda Ev Dekorasyonu

Minimal tarz ve kuzine soba uyumunda dikkat edilmesi gereken evin bütünlüğünü bozmadan doğru soba seçimini yapmaktır. Sobanızı seçerken ısıtılacak mekanın hacmine uygunluğuna, bacaya yakınlığına ve modern dekorasyona uygun bir modele karar verilmesine dikkat edilmelidir

3. Country Tarzda Ev Dekorasyonu

Mutfaklar ve country tarzda döşenmiş tüm evler için renkli ve kıvrımlı kuzine soba ve kuzineler çok uygun. Planlarınız arasında bu tip bir ekipman satın almak varsa hiç beklemeyin, sonuç mükemmel olacaktır. Planları bu doğrultuda olanlar için harika seçenekler mevzut ve hepsine buradan ulaşmanız mümkün. 

4. Rustik Ev Dekorasyonu

Ahşap ağırlıklı rustik tarzda döşenmiş bir ev dekorasyonunda, kuzine sobanız için ayırdığınız odunlar ve yanan bir soba rustik harika bir bütünlük sağlayacaktır. Deri odunluk modelleri için buraya, metal modeller için ise buraya bakabilirsiniz.

5. Stil Çifti : Endüstriyel + Rustik

Kuzine sobanız ile evinizde harika bir stil çifti yaratabilir. Farklı tarzların uyumu ile büyüleyebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder