14 Eylül 2015 Pazartesi

Ev Dekorasyon fikirleri: Neden Eames Sandalye?

Ev dekorasyon fikirleri diyince Eames sandalye unutulmamalı. Eames sandalye akımı yerini başlı başına bir klasiğe bırakmak üzere. Eames sandalyeleri artık neredeyse her evde görmek mümkün. Eğer sizin hala bir Eames sandalyeniz yoksa bu linkten hemen replikasına sahip olabilirsiniz.

Peki neden Eames sandalyemiz olmalı, bu sandalyenin diğerlerinden farkı nedir diye soranlardansanız 5 adımda Eames sandalyenin kullanım alanlarını ve özelliklerini anlattım. Bu yazıdan sonra Eames sandayelerinizi farklı alanlarda kullanabilir yada hemen birkaç tane edinebilirsiniz.

Follow My Style MyHouse's board Eames Chair -Eames Sandalye on Pinterest.

Eames sandalyeye ulaşmanın en kolay yolu internetten alışveriş. Kalite ve görüntü aynı olduğu için ücretsiz kargo fırsatları ile hızlıca sandalyelerinize kavuşmanız mümkün. Evmanya'dan aldığım sandalyemden çok memnun kaldığım için size de bu siteyi önerebilirim. Bu linkten farklı Eames modellerine ulaşabilirsiniz.


1. Her Stil İle Uyumlu 

Aşırı klasik ve osmanlı stili bir alana sahip olmamanız koşulu ile Eames sandalye her eve kolayca uyum sağlayabiliyor. Bohemden minimale her alana Eames ekleyebilirsiniz.

2. Her Odada Kullanılabilir

Özellikle sallanan Eames sandalyeler (Eames Rocking Chair) bebek odaları için çok uygun. Bebeklerimizle ilgilenirken oturmak ve hafifçe sallanmak için bire bir. Bebeğinizin odası için ilhama ihtiyacınız varsa Bebek Odaları için 5 Farklı Dekorasyon Önerisini okumalısınız.
Ayrıca oturma alanlarında berjer için yeri olmayan ama güzel bir köşe oluşturmak istiyenlerin Eames sallanan sandalyeler imdadına yetişebilir.
Bunun haricinde yemek masasında, çalışma odasında, yatak odasında her yerde Eames sandalyenizi kullanabilirsiniz.

3. Çok Sayıda Renk Seçeneği 

Renk kısıtlaması neredeyse yok: Beyaz, krem, pembe, mavi, siyah... Evinize biraz renk katmak istiyorsanız, bunu en kolay Eames sandalye ile yapabilirsiniz.

4. Sandalyelerde Mix & Match

Yemek alanınızı canlandırmak için artık bir masa etrafında farklı sandalyeler kullanıyoruz. Bu alanı hem daha karizmatik hem de daha zengin gösteriyor. Eames sandalyeler bu iş ideal. Transparan sandalyelerle de, ahşap sandalyelerle de harika bir uyum gösterebiliyor. Benim evimden bir örneğe burdan ulaşabilirsiniz. Sandalyelerinizi kombinlerken nelere dikkat etmeliyiz sorusunun cevabı ise "Bu Sandalye Benim Olmalı!" yazısında.

5.Farklı Dokular

Odanızın dekorasyonunu bir üst seviyeye taşımak için odanın doku zenginliğini artırmalıyız. Odanızda sadece ahşap kullanmak yerine metal, plastik yada cam ürünlerle zenginlik katarsanız, sıkıcı bir alandan heycanlı ve tamamlanmış bir odaya ulaşabilirsiniz. Benim dekorasyonumdaki eksiklik ne diye düşünenler için önemli bir nokta olabilir:) Eames sandalyeler bu iş çok uygunlar. Odadaki ahşap dokusunu yumuşatmak için plastik yada metal modellerden birini kullanabilirsiniz.

Sandalyelerde post ve yastık kullanımı ile dekorasyonunuza ayrıca doku ve desen ekleyebilirsiniz: Eames Post ve Yastık Kullanımı

Son olarak Eames sandalyeler her odaya çok güzel uyum sağladıklar için salonda sıkıldığınızda, yatak odanıza ordan mutfağa kadar evin her yanında durabilirler, sadece tek bir oda icin degil tum evinizde kullanılabilecek bir ev dekorasyon fikri. Ne dersiniz bu sandalyeler dekorasyonun kurtarıcısı mı, değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder