13 Ocak 2014 Pazartesi

Benim Lambaderim

ELLE Decoration’dan ilham aldık ve bizde aydınlatma ile ilgili bir yazı hazırlamaya karar verdik. Tüm aydınlatma ürünlerine yer vermektense, bu yazıda lambaderlere (yer lambalarına) odaklanacağız. Hazırsanız soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak bir dekorasyon ürünü lambaderler, yazısı için devam… 



Achille ve Pier Giacomo Castiglioni tasarımı ile tanışmıştık bu lambalarla ve o zamandan beri trendlerin en tepesinde. Şu anda bir çok marka ve tasarımcı tarafından farklı versiyonları piyasaya sürüldü ve hepsi de birbirinden etkileyici. 



Lambaderlerin en güzel yanı ışığı belli bir noktaya odaklaması ve gözü yormaması. Odaya daha yumuşak bir hava katması ile de pozitif bir enerji yaydığını söylebiliriz. Bu lambaların çoğu endüstriyel tarzda dizayn edilmiş, bu yüzden odamıza yerleştirdiğimiz anda kendini gösterecektir. Bu sezonun bir başka trendide stil çiftlerini bir araya getirmek. Bu ürünlerle Klasik+Endüstriyel bir tarzı yakalamanız mümkün.

Odalarımızın tamamlayacısı olmakla birlikte, kendi başına da oldukça etkili bir dekorasyon ürünü olan bu lambaları biz koltukların bir köşesini aydınlatırken çok seviyoruz. Bu sayede odamızda kitap köşesi de oluşturmuş oluyoruz.


Floor lamp

Lambaderlerimizi nerelerden alabiliriz derseniz, en beğendiklerimiz aşağıda, tık tık...

yer lambası

yer lambası

yer lambası

yer lambası

yer lambası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder