10 Ocak 2014 Cuma

Kahvem İçin Yer Yok! / No Place For My Coffee

Akşamları TV karşısında takılırken benim için en büyük sorun kahvem için yer bulamamam. Buna çözüm ararken çeşitli sehpaları keşfettik. Laptop, küçük atıştırmalık, dergi, su gibi elimizin altında durmasını istediğimiz her şey için kullanabiliriz bu sehpaları. Kurtarıcı coffee table, side table, couch arm wrap'larla (zigon ve köşe sehpa) ilgili yazımız için tık tık... / When I sit in front of the TV, I need a place to put my coffee. For I don’t have a place to put my coffee,we started to look for a solution about this problem, and we find various types of coffee tables. We can use these tables to put laptop, snacks, magazine, water etc.The post about our life saver: coffee table, side table and couch arm Wrap. .

Koltuk Kolu Sehpası /Couch Arm Wrap

Köşeli hatlara sahip koltuk kenarlarınız var ise biz bu çözümü çok sevdik. Hemen yanıbaşımızda çayımız, kahvemiz için bir alan yaratırken, odada da ekstra hiç bir alan kullanılmıyor. Laptop'ları kucaklarında kullanmayı sevenler ve sevgili Laptop'ları için de akılcı bir sehpa. / If you have cornered sofa arms, this is our favorite solution. We can create an additional space for our coffee just near us, in addtion couch arm wraps do not occupy additional space in the room. This solution is good for your Laptop, too. 


Coffee Table



Side Table

Tam olarak Türkçe adı nedir bilemiyoruz, ancak yan sehpa olarak geçmesi muhtemel. Bu sehpalarda oda da çok az yer kaplaması ve hareketli olması açısından oldukça kullanışlı. Couch arm wrap'lere göre büyük ya da küçük olanlarını tercih etme şansımızın olması sehpaların kullanım esnekliğini artırıyor. / Side tables occupy a small area and they are movable. We can choose bigger or smaller side tables than couch arm wraps. This type of tables are extremely flexiable.


Side table

Side Table
Farklılık arayanlara/For those who want an unusual solution

Klasiğin ötesinde, evinize farklı bir hava katmak istiyorsanız, resimdeki gibi sehpalar kullanarak işlevselliğin yanında görsellik açısından da kendinizi şımartabilirsiniz. Dikkat etmemiz gereken konu ise sehpalarımızın kullanışlı olması, bu yüzden koltuk kenarlarıyla aynı yüksekliklerde sehpa seçmenizi öneriyoruz. / Apart from usual solutions, If you want to  create  a different ambiance in your house, you can choose a table similar to the one in photo. We recommend you to choose a table with same height with your couch for usefulness

Coffee table

Kendinden Sehpalı Koltuklar/Sofas with built side tables
Evimize yeni bir koltuk alacak isek, yeni trendlerden biri olan kendinden ahşap ekleri olan koltukları tercih edebiliriz. /If you are going to buy a new sofa, you can prefer a sofa with built in wooden tables. That is a rising trend in decoration.



Yuvarlak Yan Sehpalar/ Round Side Tables

Hem modern hem klasik bir dokunuş isteyenler ise bu sehpaları tercih edebilirler. Yuvarlak hatlarıyla salonumuza yumuşak bir hava katacaklardır. Bu sehpaların ise çok ağır olmamasına dikkat etmekte yarar var. / If you want a modern solution with classical roots, you can prefer these tables. With curvy shapes it will warm up your ambiance. But be careful about the weight.



Side table
Annelerimizin Zigonları/Oldschool Nesting Tables

Zigon sehpa kullanmak isteyenler için yeni ve modern alternatiflerimiz mevcut. Zigondan vazgeçemeyen ve modern bir salona sahip olanlar için cam ya da metal ayaklı bu sehpaları kullanmak oldukça mantıklı./ For those who want a traditional way but has a modern designed living room, Glass or metal made nesting tables will be a smart choise.


coffee table

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder