20 Ocak 2015 Salı

Ev Turu: Katia Home'un Salonunu Geziyoruz

Ev turunun bu bölümünde Katia Home Deco'nun evini geziyoruz. Katia'ya ya evini bize açtığı için çok teşekkür ederiz:)

Bu evi gezerken amacımız sevdiğimiz noktaları kendi evlerimize nasıl yansıtabileceğimizi  araştırmaktı. İlham almak harika ama uygulama da bir o kadar önemli. İlham alıp oturmak yok, uygulamaya geçme zamanıdır:)




1.Antre

Dresuar: Dresuarlara bayılıyoruz. Her eve yakışan ve hayat kurtaran mobilyalar. Anahtar, kalem, not defteri, cüzdan... Her türlü ıvır zıvırı yerleştirmek için antrelerin vazgeçilmezi. Dresuar sevenlerdenseniz, koltuk arkası masa fikrini de düşünebilirsiniz. (Koltuk Arkası Masa bizim ilk yazımız idi, bebeğimiz gibi bir yazı.)

Ayna: Her antrenin olmazsa olmazı aynadır. Evden çıkmadan hemen önce, son kez kendimize bakmak için gerçekten önemli bir aksesuar.









2.Salon



Yastık: Neşeli dekoratif yastıklarında Katia, "aynı ton, farklı desen" akımını uygulamış.  Sofistike bir görünüm için harika bir tercih. Daha çok seçenek için Sahildeki Ev'in 1 odada, 10 farklı yastık kombinine bakmayı unutmayın:)



Duvar Dekorasyonu: Katia'nın bu tablosu bizi büyüledi. Koltuğun üzerinde boş bir duvar olsaydı, odanın boşluk havasından kurutalmazdık. (Aynı şuan bizim salonumuzda olduğu gibi. Henüz duvarlarımızı dekore etmeye geçemedik.)

Yağlı boya tablolar bazen gerçekten çok pahalı olabiliyor. Bu yüzden kanvas tablolara yönebilirsiniz. Hizmet kalitesini beğendiğim Atlantis Tablo bu konuda size yardımcı olabilir. Marilyn Monroe tablomuzu ordan almıştık.

Ayrıca endüstriyel tarzı sevenlerdenseniz harita ve kara tahta ile duvar dekorasyonuzu pekiştirebilirsiniz.





Heykeller: Son zamanların yükselen trendlerinden biri de minik heykeller. Katia gibi gömme bir duvarımız olmasada heykellerimizi sergileyecek, bu akım dikkat edilmeye değer:) Minik heykellere en hızlı ulaşmanın yolu, bizde Mudo Concept.





Kitaplar: Orta sehpanıza renk katmanın en kolay yolu stil sahibi kitaplara yer vermektir.  Katia'nın kitapları harika görünüyor. Çayınızı yudumlarken karıştırmalık. Bu kitapları stand gibi kullanarak objelerinizi de etkili bir şekilde sergileyebilirsiniz.





3. Yemek Alanı



Masa: Ahşağ masalara olan tutkumuzun yanı sıra, mermer masalarda bir o kadar ilgimizi çekiyor. Bu evde mermer masaya süper bir örnek görüyoruz. Dekorasyonda doğallıkta mermer de en iyi tercihlerden. Ayrıca sağlamlığı ile uzun yıllar evinizin demirbaşı olacaktır. (Bizim yemek alanımızda ise ahşap bir masa kullanıldı, incelemek için: MSMH Ev Turu)

4.Detaylar

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder